Κεντρική Διεθνή Του χρόνου, πού;

Του χρόνου, πού;

hackett siena galatasaray

hackett-siena-galatasaray

Δεν αποκλείται ο Ντάνιελ Χάκετ να παίζει τους τελευταίους του αγώνες με τη φανέλα της Μοντεπάσκι Σιένα καθώς από τον Ιανουάριο μπορεί να αγωνίζεται στην Τουρκία.

Στον “αέρα” φαίνεται να βρίσκεται το μέλλον του Ντάνιελ Χάκετ στους πρωταθλητές Ιταλίας αφού σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο άσος της Σιένα ενδέχεται στις αρχές του επόμενου χρόνου να αλλάξει περιβάλλον και να μετακομίσει στη Γαλατασαράι.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας πιθανόν να πληρώσουν το μπάι άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη ειδικά αν το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν προκριθεί στο TOP 16 της Ευρωλίγκα και αντίθετα η Σιένα σταματήσει την φετινή της πορεία στους ομίλους. Αυτός ο παράγοντας σε συνδυασμό βέβαια με τα οικονομικά προβλήματα των Ιταλών ίσως δώσουν το… έναυσμα στον Αμερικανό γκαρντ να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στον όμιλο του Ολυμπιακού με τη “Γαλατά” να έχει ρεκόρ 4-2 και τη Σιένα 1-5. Όπως είναι φυσικό τα περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά για την ιταλική ομάδα ως προς τις πιθανότητες πρόκρισης, γι’ αυτό και σκέφτονται να πουλήσουν το μεγάλο τους αστέρι σε περίπτωση που εμφανιστεί ενδιαφερόμενη ομάδα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Γαλατασαράι ταλανίζεται από αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς βασικών παικτών και εκεί “λεφτά υπάρχουν”…

Όλες οι πλευρές κινούνται υπό άκρα μυστικότητα προς το παρόν ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του παίκτη δείχνει να βρίσκεται και το NBA και είναι κάτι που προβλέπει το συμβόλαιο που του παρέχει η “Γαλατά” σχετικά με την προοπτική να αγωνιστεί στον “μαγικό κόσμο”. Είναι γεγονός ότι για τον Χάκετ έχει ρωτήσει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία θέλει να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή προκειμένου να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στην Ευρωλίγκα.

Πάντως ο 26χρονος άσος πραγματοποίησε δύο τρομερές εμφανίσεις στις φετινές “μονομαχίες” των δύο ομάδες αφού στο πρώτο ματς είχε 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ και στην δεύτερη αναμέτρηση τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Συνολικά φέτος ο Χάκετ έχει δώσει το “παρών” σε 7 ματς για τη Serie A έχοντας μέσο όρο 12,1 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ και σε 6 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 14,5 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ ενώ φοράει τη φανέλα της Σιένα από το 2012.

Αν αληθεύουν αυτά που αναφέρουν οι Ιταλοί τότε το τελευταίο ματς του Χάκετ θα είναι στις 29 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τη Μπρίντιζι όπου ουσιαστικά θα έχει καθοριστεί η τύχη της ομάδας στην Ευρωλίγκα και ταυτόχρονα όσοι εξασφαλίσουν την πρόκριση θα κινηθούν για παίκτες προκειμένου για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…