Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τον καλύτερο μας… εαυτό”

“Τον καλύτερο μας… εαυτό”

joan plaza

joan-plaza

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση του στο TOP-16 από τον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων, δοκιμάζεται αύριο (20:00) στην Ανδαλουσία με αντίπαλο την Ουνικάχα Μάλαγα που καίγεται για τους δύο βαθμούς της νίκης, έπειτα από το στραπάτσο που δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τη Σιένα. Ο προπονητής των Ισπανών, Χοάν Πλάθα, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, εάν θέλει να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

“Παίζουμε απέναντι στον κάτοχο του τροπαίου. Αυτό βασικά σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά θα πρέπει να έχουμε και τη συμπαράσταση των οπαδών μας. Δουλεύουμε σκληρά και έχουμε καταφέρει αρκετά στο ισπανικό πρωτάθλημα” ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή της Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ από πλευράς παικτών ο Ράιαν Τούλσεν υποστήριξε:

“Προπονούμαστε σκληρά. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, δεν έχουν χάσει ακόμα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ο προπονητής μας, μας είπε ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να βελτιωθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…