“Τιμή μου…”

priftis

priftis

Ο νέος –και επίσημα- προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Δημήτρης Πρίφτης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους, οι οποίοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας.

Είναι τιμή και χαρά μου που θα εργαστώ σ’ έναν πολύ μπασκετικό τόπο και σε μία ομάδα με ιδιαίτερη παρουσία στην ελληνική λίγκα, τα τελευταία χρόνια. Από την πρώτη μέρα διαπίστωσα ότι ο Κολοσσός είναι μία ομάδα με πολύ καλή λειτουργία και οργάνωση, τόσο σε υποδομές που έχουν αφήσει οι προκάτοχοί μου, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς διαθέτει ένα έμπειρο stuff, που αποτελείται από καλούς επαγγελματίες.

Για τον Κολοσσό είναι μία μεταβατική χρονιά η φετινή και ευχαριστώ τη διοίκηση που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχω στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία και να συνεχίσει τη διαχρονική πορεία της”.

Σημείωσε στην αρχή ο κόουτς Πρίφτης και συνέχισε μιλώντας για την προσεχή αναμέτρηση των “θαλασσί” με τη Νέα Κηφισιά, όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον Ροδίτικο πάγκο: “Είναι μία αναμέτρηση, την οποία πρέπει να κερδίσουμε, έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε η ομάδα στη Δράμα. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…