Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Τα λεφτά δεν είναι το παν”

“Τα λεφτά δεν είναι το παν”

bartzokas sistima

bartzokas-sistima

Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του κάτι που τους επέτρεψε να ελέγξουν τον ρυθμό ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του κρατάει την νίκη και προχωράει:

“Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για 37 λεπτά, αλλά χάσαμε το τελευταίο δεκάλεπτο και δώσαμε την ευκαιρία στη Σιένα να πλησιάσει. Προφανώς κάναμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να σταματήσουμε τον Χάκετ που όλοι ξέρουν πως είναι ο καλύτερος δημιουργός και σκόρερ της Σιένα. Κάναμε καλή δουλειά επάνω σε αυτόν. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και φαίνεται στα ποσοστά μας. Στο τέλος η νίκη μετράει, αυτή κρατάμε, είμαστε χαρούμενοι και προχωράμε”, τόνισε ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης που δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη Σιένα για την προσπάθεια που κάνει:

“Συγχαρητήρια στη Σιένα, τη σέβομαι πάρα πολύ και της εύχομαι καλή τύχη. Η Σιένα είναι ακόμη η πρωταθλήτρια Ιταλίας και πρώτη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Κέρδισαν εύκολα την Μπολόνια και τη Σκαβολίνι και νομίζω πως είναι ακόμη αρκετά ανταγωνιστική. Είναι νέα ομάδα και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις δυσκολίες της Ευρωλίγκα και να γίνουν σύνολο”.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι “ερυθρόλευκοι” παραμένουν σε υψηλό επίπεδο παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και την μείωση του μπάτζετ: «Αναφορικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα τη γνωρίζουμε πολύ καλά. Ήμουν σε ομάδα με οικονομικά προβλήματα, το Μαρούσι. Ο Ολυμπιακός χαμήλωσε το μπάτζετ του, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα πήρε την Ευρωλίγκα, πράγμα που σημαίνει πως τα λεφτά δεν είναι το παν”.

“Σιγά-σιγά βρίσκω ρυθμό”

Από την πλευρά των παικτών ο Μίρζα Μπέγκιτς σχολίασε: “Μετά το ταξίδι στη Βραζιλία είχα πρόβλημα με τη μέση μου, αλλά σιγά-σιγά βρίσκω ρυθμό. Σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Μπορεί να μην παίξαμε τόσο καλά ομαδικά, αλλά είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε να κερδίζουμε ακόμη και εάν δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς είναι νωρίς στη σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…