Κεντρική Διεθνή Τα “κλειδιά” στον Ρίματς

Τα “κλειδιά” στον Ρίματς

slaven rimac

slaven rimac

Είναι πλέον και επίσημο… Ο Σλάβεν Ρίματς είναι αυτός που θα αναλάβει το “βαρύ φορτίο” να επαναφέρει την Τσιμπόνα στον ίσιο δρόμο, όπως ανακοινώθηκε από τον κροατικό σύλλογο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Ο Ρίματς ήταν βοηθός του Νέβεν Σπάχια ωστόσο όπως είχαμε γράψει η αποχώρηση του Κροάτη τεχνικού έδωσε τα “κλειδιά” της Τσιμπόνα στον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ (2005-2006) και του Μακεδονικού (2004-2005). Ο 38χρονος παλαίμαχος άσος σταμάτησε να φοράει αθλητική περιβολή το 2012 ως παίκτης της Ορτέζ ενώ είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην κροατική ομάδα (1990-1998).

Πλέον θα βρίσκεται στον πάγκο της με άλλη ενδυμασία και θα προσπαθήσει να καθοδηγήσει την Τσιμπόνα στις επιτυχίες αρχής γενομένης από την αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρκα (22:00) στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Αδριατικής λίγκας.

“Είναι μία συνειδητή επιλογή. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα να επανέλθει. Ξέρει τους παίκτες, ήταν μέσα στο αρχικό μας σχέδιο όταν φτιάχναμε την ομάδα με τον Νέβεν“, τόνισε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής της Τσιμπόνα, Βλάντο Βάνιακ για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο σύλλογος στο πρόσωπο του Ρίματς.

Ο νέος πλέον κόουτς της Τσιμπόνα στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε να πιστεύει στην ποιότητα της ομάδας του: “Η ομάδα είναι καινούρια και θέλει χρόνο. Πιστεύω ότι  μπορεί να γίνει καλύτερη και ελπίζω ότι η τωρινή κατάσταση θα διορθωθεί. Έχουμε την φιλοδοξία και την ποιότητα για να πετύχουμε. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”, ανέφερε μεταξύ άλων ο Σλάβεν Ρίματς.

Συνεργάτης του θα είναι ο επίσης γνώριμός μας από την θητεία σε Πανελλήνιο, Παναθηναϊκό και Κολοσσό Ρόδου, Γιούριτσα Γκόλεματς, ενώ καθήκοντα γυμναστή θα έχει ο Μάτε Ψάριτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…