Κεντρική ΝΒΑ_ Τα… Αμερικανάκια

Τα… Αμερικανάκια

griffin koufos

griffin-koufos

Γεμάτη, και πάλι, η εβδομάδα που πέρασε για τα “Αμερικανάκια” μας. Από τους ΝΒΑερς ο Κώστας Κουφός ήταν και πάλι σταθερός, αφού σε τρεις αγώνες είχε σχεδόν 8 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ μέσο όρο, μαζί με 1,7 τάπες!

Από εδώ και πέρα, δε, αναμένεται να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή και προσφορά, λόγω του τραυματισμού του Μαρκ Γκασόλ, του οποίου τη θέση θα πάρει στη βασική πεντάδα των Γκρίζλις.

Ντεμπούτο -και μάλιστα πολύ καλό- έκανε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο NBDL με το Ντελαγουέαρ, έχοντας 14 πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Από τα κολεγιόπαιδα ξεχώρισε ο Κώστας Γόντικας, στο Νιου Γιορκ Γιουνιβέρσιτι με 21 πόντους (10/15 δίποντα) και 6 ριμπάουντ, ενώ διψήφιος και στους δύο αγώνες του Όκλαντ ήταν ο ομογενής Κόρεϊ Πέτρος. Πολύ καλή η εμφάνιση από τον Πάρι Μαραγκό, αλλά και τον βασικό στο Φράνκλιν Πιρς, Ανδριανό Βουρλιωτάκη.

Ο Δημήτρης Ελεζόγλου στο Ιλινόις Τεκ είχε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Νορθίστεν Ιλινόις με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αλλά θα πρέπει να περιορίσει τα λάθη, αφού σε τρεις αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα έκανε 21 λάθη (7 ανά αγώνα μέσο όρο).

Τέλος ο Αντρέ Μακρής με το Έντικοτ έβαλε 18 πόντους στο Ρίβιερ και 15 στο Λέσλεϊ, ενώ ο Ντίνος Μάλλιος του Σεντ Άνσελμ πέτυχε νταμπλ-νταμπλ, με 17 πόντους και 12 ασίστ κόντρα στο Ασούμπσιον.

pinakaki21

pinakaki22

pinakaki23

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…