Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Σκέφτεται Ελευσίνα”

“Σκέφτεται Ελευσίνα”

giaples

giaples

Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει το Ρέθυμνο, όπου την Κυριακή (24/11, 16:00) θα φιλοξενηθεί από τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ. Στα κοινωνικά, η Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, εκφράζοντας την λύπη της για τον “χαμό” του Ανδρέα Μολφέτα.

Οι Κρητικοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα είναι όλοι στην διάθεση του προπονητή τους. Ο Θανάσης Γιαπλές, μιλώντας για την προσεχή δύσκολη αναμέτρηση, στην Ελευσίνα, σχολίασε: “Στόχος μας είναι η βελτίωση, η καλύτερη παρουσία, ειδικά αμυντικά, και φυσικά η νίκη την Κυριακή απέναντι στην Ελευσίνα. Θα είναι ένας δυνατός αγώνας αφού κατά την γνώμη μου ο Πανελευσινιακός διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο.

Η περίοδος προσαρμογής έχει τελειώσει όπως ανέφερα και στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Δευτέρας και ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πρώτα στον εαυτό μας τι έχουμε καταφέρει και για τι, πραγματικά, είμαστε έτοιμοι, ξεκινώντας από το κυριακάτικο ματς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και αυτό οφείλεται στην τύχη και στην καλή προετοιμασία, γεγονός που βοηθάει στο να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι.

Όλα τα παιδιά θα πρέπει να είναι έτοιμα να αγωνιστούν σε κάθε ματς. Μέσα από την σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα καταφέρουν αρκετά πράγματα. Ο Ράϊτ στο πρώτο του ματς έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερες παρουσίες”.

Από την μεριά του ο Κένι Γκάμπριελ, σημείωσε για την εκτός έδρας αναμέτρηση: “Η νίκη και ο τρόπος που θα το καταφέρουμε πρέπει να είναι συνέχεια στο μυαλό μας ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής. Στην άμυνα και στα ριμπάουντ θα πρέπει να επικεντρωθούμε και να καταφέρουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, όσο αυτό είναι εφικτό, αλλά πιστεύω πως αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε η νίκη θα είναι δική μας.

Ο Πανελευσινιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, τρέχει αρκετά και είναι καλοί στα ριμπάουντ. Απολαμβάνω πάρα πολύ να καρφώνω, όπως θα έχετε δει, ειδικά στα αντίπαλα καλάθια. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ρέθυμνο Aegean“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η οικογένεια του μπάσκετ έγινε πιο φτωχή με την απώλεια του Ανδρέα Μολφέτα επί σειρά ετών πρωτεργάτη του Απόλλωνα Πάτρας και του Ελληνικού μπάσκετ. Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην διοίκηση της αγαπημένης του ομάδας και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…