Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Συγχαρητήρια Βαγγέλη”

“Συγχαρητήρια Βαγγέλη”

giaplesrethimno

giaples=rethimno

Ο Θανάσης Γιαπλές στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ρεθύμνου με τον Άρη, στάθηκε στην προσπάθεια που κάνουν οι “κιτρινόμαυροι“, τονίζοντας: “Θέλω να πω για τον Άρη ότι τα τελευταία 2 χρόνια είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που δουλεύει με Έλληνες παίκτες. Θέλω να δώσω “συγχαρητήρια” στον Βαγγέλη (σ.σ. Αγγέλου, επίσης απ’ τη Χαλκίδα), γιατί εξαιτίας του ασχολούμαι επαγγελματικά με την προπονητική.

Δε θέλαμε να επαναλάβουμε την κακή εμφάνιση του προηγούμενου παιχνιδιού. Ο Άρης είναι μία ομάδα που δεν μπορείς να ξεφύγεις, είναι κοντά σου πάντα. Θέλαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ κι αν δεν κάναμε κάποια λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο ίσως η διαφορά να ήταν μεγαλύτερη”.

Εκ μέρους των παικτών του Ρεθύμνου, ο Άκης Καλλινικίδης, σχολίασε για τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Άρη: “Έγινε ένα δυνατό κι όμορφο παιχνίδι από δυο πολύ καλές ομάδες. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα την περασμένη βδομάδα και δεν είχε να κάνει τόσο με την ήττα όσο με την εμφάνιση. Θέλαμε να αντιδράσουμε.

Είχαμε την ίδια ενέργεια με την ομάδα του Άρη, γιατί πιστεύαμε ότι εκεί θα κριθεί το παιχνίδι, οπότε έτσι έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε κι εμείς. Πήραμε μία μικρή διαφορά στο τέλος κι ευτυχώς το παιχνίδι δεν πήγε στη ρωσική ρουλέτα, γιατί αλλιώς θα είχαμε το άγχος, που θα μας επηρέαζε. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…