Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”

“Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την απόδοση των παικτών του, έμμεινε ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά τη νίκη επί της Χιμίκ, για την 4η αγωνιστική του Eurocup. Ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΟΚ, στην συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην συγκέντρωση των παικτών του, σχολιάζοντας: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος που έβγαλαν για να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη ομάδα.

Ήταν ένα δύσκολο ματς και έπρεπε να βρούμε τις αδυναμίες τους. Έπρεπε να βρούμε τις πιθανότητες που θα μας “χτυπούσαν” οι αντίπαλοι. Οι παίκτες μου ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Η Χιμίκ άλλαξε τρεις φορές τον τρόπο της άμυνας της, αλλά εμείς μπορέσαμε να συνεχίσουμε να σκοράρουμε. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τα θετικά αποτελέσματα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Προς το παρών δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να κρατήσουμε ψηλά την ψυχολογία των παικτών. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και δυνατή ομάδα. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ο τρόπος που αγωνίζεται η αντίπαλη ομάδα. Θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τους παίκτες “κλειδιά“. Εμείς μπορέσαμε να κρατήσουμε μακριά από το καλάθι τους ψηλούς παίκτες και το καταφέραμε ως ένα σημείο.

Εμείς ήμασταν πολύ καλοί έξω από το τρίποντο και μας βοήθησε πάρα πολύ αυτό. Προσπάθησαν και αυτοί να εκβιάσουν το καλάθι. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά να μην έχουμε μεγάλες διαφορές. Εμείς θέλουμε να είμαστε υγιείς και να πορευόμαστε”.

Εκ μέρους των παικτών ο Μαρκ Πέιν , σημείωσε: “Πιστεύω ότι εκτελέσαμε πολύ καλύτερα σήμερα, απ’ ότι σε προηγούμενα παιχνίδια. Δε θέλαμε να δώσουμε περιθώριο στον αντίπαλο, δεν τον αφήσαμε να ανασάνει, καθώς μας είχε μείνει μια πικρή γεύση από την προηγούμενη ήττα στο Eurocup. Δε θέλαμε με τίποτα να επαναληφθεί η προηγούμενη ήττα. Μείναμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε σαν ομάδα, δε δώσαμε περιθώριο στον αντίπαλο και αυτό ήταν αρκετό για να έρθει η νίκη.

Εμείς πρακτικά ανησυχούμε για την ομάδα μας. Εμείς θα ελέγξουμε τη δική μας ομάδα και όχι τους αντίπαλους. Από εκεί και πέρα τα πράγματα θα εξελιχθούν μόνα τους. Μπορέσαμε σαν ομάδα να αντιμετωπίσουμε τους αντίπαλους γκαρντ και πιστεύω με βοήθησαν και οι πλέι μέικερ για να το πετύχω αυτό”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …