Κεντρική Διεθνή Στα “πιτς” ο Κάνερ-Μέντλεϊ

Στα “πιτς” ο Κάνερ-Μέντλεϊ

caner medley malaga

caner-medley-malaga

Χωρίς τον Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ θα παραταχθεί η Μάλαγα στον εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής (8/11) με την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ο 30χρονος φόργουορντ πονάει στο δεξί γόνατο εξαιτίας ενός τραυματισμού που “κληρονόμησε” στην αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι θα αναγκαστεί να μείνει στα “πιτς” για μία εβδομάδα και όταν παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα τότε θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του. Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Κάνερ- Μέντλεϊ θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του την τρέχουσα εβδομάδα τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στη Liga Endesa.

“Είμαι χαρούμενος γιατί μου είπαν οι γιατροί ότι θα μπορούσε να ήταν σοβαρότερος ο τραυματισμός. Το γόνατό μου έχει μαζέψει υγρό αλλά ευτυχώς δεν πονάω τόσο πολύ. Είμαι σε καλή κατάσταση και κάθε μέρα αισθάνομαι και καλύτερα. Πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω στους αγώνες. Θα χάσω τους αγώνες αυτής της εβδομάδας και θέλω να προλάβω να παίξω με τη Σιένα. Πρέπει να περιμένω”, τόνισε μεταξύ άλλων ο άσος της Μάλαγα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Είναι σίγουρα μία σημαντική απώλεια για την ισπανική ομάδα καθώς ο Κάνερ-Μέντλεϊ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής. Έδωσε το “παρών” σε 3 αγώνες για το πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 14,7 πόντους και 5,7 ριμπάουντ και σε 3 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 15 πόντους και 5,7 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …