Κεντρική Διεθνή Σπουδαίο διπλό για Μπανταλόνα

Σπουδαίο διπλό για Μπανταλόνα

canarias badalona

canarias-badalona

Ημέρα των φιλοξενούμενων ήταν η σημερινή στην Ισπανία καθώς υπήρξαν τρία διπλά ενώ μόνο η Φουενλαμπράδα υπερασπίστηκε την έδρα της. Κατά τα άλλα σπουδαία νίκη πέτυχε η Μπανταλόνα η οποία “άλωσε” τα Κανάρια νησιά και επιβλήθηκε της Κανάριας με 103-95.

Έτσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στο 3-3 ύστερα από το πέρας της 6ης αγωνιστικής. Επίσης ήταν η τρίτη σερί ήττα για την Κανάριας που έχει πάρει την “κατηφόρα”. Από εκεί και πέρα η Μπανταλόνα πραγματοποίησε εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο όπου έβαλε τις βάσεις για την “απόδραση”.

Σε αυτό το σημείο του ματς οι φιλοξενούμενοι έκαναν επιμέρους σκορ 36-22, στην συνέχεια συντήρησαν την διαφορά και έφτασαν στην “κατοστάρα”. Ο Ντεβόε Τζόσεφ με 26 πόντους και 5 ασίστ ήταν “χάρμα ιδέσθαι” για τους νικητές ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σαούλ Μπλάνκο με 22 πόντους.

“Καθάρισε” με Σάτο, μέτριος ο Ξανθόπουλος

Την πέμπτη της νίκη στην φετινή Liga Endesa σημείωσε η Βαλένθια η οποία έκαμψε την αντίσταση της Ομπραντόιρο του Βασίλη Ξανθόπουλου εκτός έδρας με 102-70. Οι “νυχτερίδες” έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με πρώτο από όλους τον Ρομέιν Σάτο (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ) ο οποίος “καθάρισε” τη… μπουγάδα για την Βαλένθια. Ο Ξανθόπουλος έμεινε άποντος (0/2 δίποντα, 0/3 τρίποντα) σε 17 λεπτά συμμετοχής ενώ είχε 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Μάικ Μούσκαλα ήταν ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τρίτη νίκη και για την Χιπούσκοα η οποία έριξε στο… καναβάτσο την Μούρθια εκτός έδρας με 85-67 σε μία αναμέτρηση όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Πρώτο “βιολί” ήταν ο Τζέισον Ρόμπινσον με 21 πόντους.

Με τον Κάρλος Καμπέθας (23 πόντοι, 5 ασίστ) να παίρνει το “όπλο” του η Φουενλαμπράδα διατήρησε “απόρθητο” το… κάστρο της και κέρδισε την Εστουντιάντες με 82-72. Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό στο τρίτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 27-17) και στο φινάλε πανηγύρισαν την δεύτερη φετινή τους νίκη. Αντίθετα οι “φοιτητές” έπεσαν στο 1-5.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
Φουενλαμπράδα – Εστουντιάντες 82-72
Κανάριας – Μπανταλόνα 95-103
Ομπραντόιρο – Βαλένθια 70-102
Μούρθια – Χιπούσκοα 67-85
Λαμποράλ Κούτσα – Μάλαγα (17/11)
Σαραγόσα – Καχασόλ Σεβίλλη (17/11)
Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (17/11)
Γκραν Κανάρια – Ρεάλ Μαδρίτης (17/11)
Μανρέσα – Βαγιαδολίδ (17/11).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…