Κεντρική Διεθνή Σούπερ Βόννη στη Φρανκφούρτη

Σούπερ Βόννη στη Φρανκφούρτη

bonn alba berlin

bonn_alba berlin

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Βόννη η οποία “άλωσε” τη Φρανκφούρτη και επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με 87-69 για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν έτσι την έβδομη νίκη τους στην φετινή σεζόν αφού ήταν σούπερ στα δύο δεκάλεπτα της σημερινής αναμέτρησης και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Η Βόννη επέβαλε πλήρως το… ρυθμό της στην δεύτερη περίοδο όπου σημείωσε 30 πόντους ενώ στα επόμενα 10 λεπτά έπαιξε καταπληκτική άμυνα και δέχτηκε μόλις 7 πόντους. Επίσης οι παίκτες της ευστόχησαν σε 13 τρίποντα (13/22-59%), “μάζεψαν” 9 παραπάνω ριμπάουντ (36 έναντι 27) και μοίρασαν 7 περισσότερες ασίστ (18 έναντι 11). Πώς να χάσει η Βόννη μετά…;

Ο Ράιαν Μπρουκς με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές ενώ από τη Φρανκφούρτη ξεχώρισε ο Ντανίλο Μπάρτελ με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

“Αγκαλιά” με τη Βόννη στην δεύτερη θέση βρίσκεται και η Άρτλαντ η οποία επικράτησε εντός έδρας της Τρίερ με 76-67. Οι γηπεδούχοι έφτασαν εύκολα στην νίκη και στο 7-1 χάρη σε 15 πόντους του Τσαντ Τόπερ. Καταιγιστική κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και η Όλντενμπουργκ που συνέτριψε εκτός έδρας την Τούμπιγκεν με 96-60. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ και είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Σε ένα ματς που οι άμυνες απουσίαζαν η Ουλμ κράτησε “απόρθητο” το… κάστρο της και έριξε στο… καναβάτσο τη Λούντβιγκσμπουργκ με 104-99. Οι δύο ομάδες είχαν υψηλά ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα και τρίποντα και ο νικητής κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Έντγκαρ Σόσα με 19 πόντους ήταν το πρώτο “βιολί” για την Ουλμ που έφτασε στο 5-3 ενώ από τους ηττημένους “πάλεψε” ο Κάλβιν Χάρις με 24 πόντους. Τέλος η Μπέιροϊτ και η Μίτελντοϊτσερ προχώρησαν με εντός έδρας νίκες επί των Βούζμπουργκ (90-77) και Ράστα (87-84) αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Φρανκφούρτη – Βόννη 67-89
Ουλμ – Λούντβιγκσμπουργκ 104-99
Μίτελντοϊτσερ – Ράστα 87-84
Μπέιροϊτ – Βούζμπουργκ 90-77
Άρτλαντ – Τρίερ 76-67
Τούμπιγκεν – Όλντενμπουργκ 60-96
Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου (10/11)
Χάγκεν – Μπρεμερχάβεν (10/11)
Μπάμπεργκ – Μπραουνσβάιγκ (10/11).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…