Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σημαντικό… τεστ”

“Σημαντικό… τεστ”

llull real madrid zalgiris

llull-real-madrid-zalgiris

Το απόλυτο στις νίκες επιθυμεί να διατηρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκας. Το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο αντιμετωπίζει απόψε την Αναντολού Εφές στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ο έμπειρος τεχνικός της βασίλισσας μίλησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για την αναμέτρηση με τους Τούρκους, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι αυτό, ως ένα σημαντικό τεστ για την ομάδα του.

“Η Αναντολού Εφές έχει αλλάξει κάποια πράγματα, σε σύγκριση με την περυσινή σεζόν, αλλά κράτησε σημαντικούς παίκτες. Η αρχική πεντάδα, με τους Πλάνινιτς, Χόπσον, Γκόρντον, Σαβάνοβιτς και Ερντέν είναι πιθανότατα μια από τις πιο δυνατές της Euroleague. Επίσης, υπέγραψαν σπεσιαλίστες, σαν τον Βασιλειάδη, ο οποίος είναι εκπληκτικός σουτέρ. Είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικά γιατί στην επίθεση κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει. Στη φροντ λάιν έχουν πολύ δυνατούς παίκτες, που μπορούν να ποστάρουν και ο Σαβάνοβιτς δημιουργεί χώρους. Είναι ομάδα που παίζει εύκολα και ξέρει να χρησιμοποιεί τα πλεονεκτήματα της. Θα είναι πολύ σημαντικό τεστ για εμάς” ήταν αρχικά τα λόγια του Πάμπλο Λάσο, ενώ από πλευράς παικτών ο Σέρχιο Γιουλ πρόσθεσε:

“Η Αναντολού Εφές είναι εκπληκτική ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Ξέρουμε πολλούς από αυτούς, γιατί έχουν παίξει στην Ισπανία. Έχουν συμπαγή κορμό, με πολλούς σκόρερ, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να νικήσουμε. Η Έφες έχει χάσει μόνο ένα ματς, στο τέλος, στο δύσκολο γήπεδο της Μπάμπεργκ. Είναι επικίνδυνη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…