Κεντρική Διεθνή Σε νέες εξετάσεις ο Κοζέρ

Σε νέες εξετάσεις ο Κοζέρ

fabien causeur caja laboral

fabien-causeur-caja-laboral-

Από ότι φαίνεται η περιπέτεια της υγείας του Φαμπιάν Κοζέρ θα συνεχιστεί μέχρις ότου οι γιατροί διαγνώσουν το ακριβές πρόβλημα που έχει ο άσος της Λαμποράλ Κούτσα.

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος γκαρντ παρουσίασε δυσλειτουργία στα νεφρά κάτι που έγινε γνωστό πριν από περίπου δέκα μέρες χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα προσδιοριστεί πότε θα είναι σε θέση ο Κοζέρ να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Προς το παρόν ο άτυχος αθλητής πρόκειται να υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για την κατάσταση της υγείας του.

Επίσης οι γιατροί θέλουν να εξακριβώσουν αν και πότε θα μπορέσει να γυρίσει στις προπονήσεις. Πάντως ο πρόεδρος της Λαμποράλ Κούτσα, Χοσεάν Κεχερέτα, τόνισε ότι σκοπεύει να υποστηρίξει με όλους τους τρόπους την αποθεραπεία του Κοζέρ:

“Ελπίζω να τον δούμε σύντομα στα γήπεδα πλήρως αποθεραπευμένο. Είναι μία από τις χειρότερες προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές που έχω συναντήσει αυτά τα 25 χρόνια που είμαι στον αθλητισμό. Όσο τραβάνε οι εξετάσεις τόσο μεγαλώνει η ανησυχία. Αλλά πρέπει να γίνουν όλα όσα είναι απαραίτητα”.

Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την προσεχή Παρασκευή (29/11) για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κοζέρ δεν θα δώσει το “παρών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…