Κεντρική Ασίστ Shadow Πότε Βούδας, πότε Κούδας

Πότε Βούδας, πότε Κούδας

bouda

bouda

Διαβάσαμε τη συνέντευξη του “ισχυρού“, στην οποία μεταξύ άλλων μας μίλησε για την κρίση και ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα. “Σαν πολιτικός μιλώ, γιατί είμαι πολιτικός” είπε.

Όταν όμως η νομοπαρασκευαστική επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού επεξεργάζεται νομοσχέδιο για την ποσόστωση συμμετοχής στα Διοικητικά Συμβούλια, τότε οι ομοσπονδίες και ομοσπονδιάρχες δεν είναι πολιτικοί, αλλά είναι κάτι άλλο, γιατί… “έτσι μας συμφέρει“.

Ο ίδιος άλλαξε; Ζει με λιγότερα; Και δεν μιλώ για τα του οίκου του, άλλωστε δεν με ενδιαφέρει. Για τα δικά μας χρήματα μιλώ. Κόπηκαν τα Business Class και First Class εισιτήρια; Γιατί ο Πρωθυπουργός και το Υπουργικό Συμβούλιο τα έκοψαν και ταξιδεύουν οικονομική.

Πώς ταξιδεύει ο ίδιος; Τώρα που πάει Αργεντινή, θα ταξιδέψει economy; Δεν ξέρω, ρωτάω… Γιατί δεν αντέχω να τον βλέπω και να μου κουνά κιόλας το δάκτυλο.

Μας είπε ότι είναι Πρόεδρος σε μια επιτροπή της FIBA WORLD. Γιατί μας το λέει τώρα, ενώ είναι σε αυτή την επιτροπή από το καλοκαίρι του 2012; Μήπως για να μην το συνδυάσουμε με το Παγκόσμιο 3Χ3, που διοργάνωσε ο Έλληνας φορολογούμενος και στοίχισε μισό εκατομμύριο, περίπου;

Αρχηγέ, ξέρουμε πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Κοίτα να πάρεις την WILD CARD, όμορφα και (κυρίως) οικονομικά, γιατί ο ελληνικός λαός έχει δώσει… προκαταβολή και λέγεται Παγκόσμιο 3Χ3.

Με Τιμή
K Gatos

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…