Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Πρόβα για το μέλλον”

“Πρόβα για το μέλλον”

rakintsis kostas

rakintsis kostas

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής ο Απόλλωνα Πατρών –που “θρηνεί” για τον θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα– θα δοκιμαστεί στο άδειο λόγο τιμωρίας ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό, αύριο (25/11, 19:15).

Ο Κώστας Ρακιντζής, βοηθός του Νίκου Βετούλα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε για την δύσκολη αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους“: “Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα με το θάνατο του Προέδρου μας Ανδρέα Μολφέτα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πρωταθλητή Ευρώπης.

Το καλό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε το άγχος για το αποτέλεσμα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια “κομμάτια” για τους αγώνες που θα δώσουμε στο μέλλον”.

Από την μεριά των παικτών του Απόλλωνα, ο Άλεν Τρεπάλοβατς, σημείωσε για την αυριανή αναμέτρηση: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας.

Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, και να προετοιμαστούμε για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Θα προσπαθήσουμε για την έκπληξη, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…