Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Προτεραιότητα στο θέαμα”

“Προτεραιότητα στο θέαμα”

giaples latovic

giaples-latovic

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν εξ’ αρχής μία γιορτή για το Ρέθυμνο και έτσι το αντιμετώπισε. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Θανάσης Γιαπλές, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε, πως οι παίκτες του θα έχουν πάντα προτεραιότητα στο θέαμα και μετά θα κοιτάζουν τη διαφορά.

“Όταν δεν ξεκινάς σοβαρά με τον Ολυμπιακό δεν έχεις καμία τύχη να ζητάς κάτι παραπάνω, όταν δεν πολεμάς όλες τις χαμένες μπάλες. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε ως προς τον νικητή στα πρώτα εφτά λεπτά όταν ο Ολυμπιακός πήρε αυτή τη μεγάλη διαφορά. Όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο τα τρία τελευταία χρόνια που είμαι εγώ εδώ τα ματς με τις μεγάλες ομάδες, αυτό που θέλουμε είναι να μην υπάρχει σκοπιμότητα, αλλά να ευχαριστηθεί ο κόσμος το μπάσκετ. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε τον ρυθμό και να ρίξουμε το τέμπο. Το Ρέθυμνο θα συνεχίσει να έχει προτεραιότητα το θέαμα και μετά θα κοιτάζει τη διαφορά. Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινά από την ερχόμενη Κυριακή. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε ομάδα που έχει περάσει μαζί αρκετό καιρό και την Κυριακή θα δούμε που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα” ήταν τα λόγια του προπονητή του Ρεθύμνου, ενώ από πλευράς παικτών ο Νταμίρ Λάτοβιτς υποστήριξε:

“Εμείς αυτά τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τα βλέπουμε ως γιορτή. Είναι χαρά για εμάς να παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Θα έλεγα ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς ενόψει της αναμέτρησης με την Ελευσίνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…