Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πρέπει… να αντιδράσουμε”

“Πρέπει… να αντιδράσουμε”

mahmuti efes anadolu

mahmuti_efes anadolu

Το ντέρμπι του δεύτερου ομίλου της Ευρωλίγκας θα πραγματοποιηθεί απόψε στην Ιταλία. Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται την Αναντόλου Εφές που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τη συντριβή που υπέστη την περασμένη αγωνιστική στη Μαδρίτη. Ο έμπειρος τεχνικός των Τούρκων, Οκτάι Μαχμούτι, σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αντιδράσει και να παλέψει για 40 λεπτά στο Μιλάνο, εάν θέλει να φύγει από την Ιταλία με τη νίκη.

“Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα στη Μαδρίτη. Πήραμε τα μαθήματα που έπρεπε να πάρουμε από αυτή και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Να εμφανίσουμε όσα δεν δείξαμε εκεί. Είμαστε στα μέσα της κανονικής περιόδου και στις εβδομάδες που έπονται πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε σε αυτό το επίπεδο. Επίσης, πρέπει να νικήσουμε ομάδες που έχουν ως στόχο την πρόκριση στο ΤΟΡ16. Η Αρμάνι είναι μια εκ των πιο δυνατών εκπροσώπων του ιταλικού μπάσκετ και διαθέτει ποιοτική ομάδα. Αν θέλουμε να νικήσουμε στο Μιλάνο, πρέπει να παλέψουμε για 40‘” υποστήριξε ο Οκτάι Μαχμούτι ενώ από πλευράς παικτών ο Ζόραν Πλάνινιτς πρόσθεσε:

“Πρόκειται να παίξουμε το τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδι μας, για τη φετινή Ευρωλίγκα. Η Αρμάνι επίσης μάχεται για την πρόκριση της στο ΤΟΡ16. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι με τους Ιταλούς, με μεγάλη διαφορά. Στόχος μας είναι να επικρατήσουμε για δεύτερη φορά και να διατηρήσουμε τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας, ώστε να τερματίσουμε στις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου. Αν επικρατήσουμε, θα έχουμε το πλεονέκτημα. Θέλουμε να γυρίσουμε στην Τουρκία με τη νίκη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …