Κεντρική Διεθνή “Πού είναι ο Παπανικολάου;”

“Πού είναι ο Παπανικολάου;”

papanikolaou barca real

papanikolaou-barca-real

Η απορία αυτή έχει γεννηθεί στο μυαλό των Καταλανών τις τελευταίες μέρες με αφορμή την κακή αρχή που έχει κάνει η Μπαρτσελόνα στην σεζόν με τις δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα και συνολικά με την προβληματική αγωνιστική της εικόνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη sport ένας από τους λόγους που οι “μπλαουγκράνα” δεν είναι… καλά είναι ότι η απόδοση του Κώστα Παπανικολάου κινείται στα… ρηχά προς το παρόν με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να δείχνει ότι δεν μπορεί να κάνει την διαφορά.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο “Παπ” που ήταν από τους πιο δαπανηρές μεταγραφές του καλοκαιριού αποκτήθηκε για να ξεχαστεί γρηγορότερα ο Πιτ Μάικλ. Οι δύο συνεχόμενες κατακτήσεις της Ευρωλίγκα σε συνδυασμό με την αγωνιστική του παρουσία είχαν πείσει τους Καταλανούς ότι ο 23χρονος φόργουορντ θα μπει στο παρκέ και θα κάνει… παπάδες.

Βέβαια δεν είναι δυνατόν να φταίει μόνος ένας παίκτης για την κακή εικόνα μιας ομάδας, πόσω μάλλον για ένα… νεοσύλλεκτο στο ρόστερ που χρειάζεται και τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής. Άλλωστε η Μπαρτσελόνα είναι μία καινούρια ομάδα και δεν γίνεται να φτιαχτεί από την μια μέρα στην άλλη.

Απλά αυτή την στιγμή ο Παπανικολάου μοιάζει το εύκολο “θύμα” για τους Καταλανούς καθώς ούτε οι υπόλοιπες μεταγραφές του καλοκαιριού έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα ενώ δεδομένα βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως ο “Παπ” έχει προλάβει να δώσει το “παρών” σε 4 αγώνες για την Liga Endesa έχοντας μέσο όρο 5,5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 23,8 λεπτά συμμετοχής και σε 3 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 8,3 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 29 λεπτά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…