Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Πολύ δυνατό τεστ”

“Πολύ δυνατό τεστ”

fragias1

fragias

Ο Κολοσσός Ρόδου αντιμετωπίζει αύριο (3/11, 16:00) τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε μια αναμέτρηση όπου οι “θαλασσί” δεν έχουν πολλές πιθανότητες νίκης. Ο Βασίλης Φραγκιάς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε: “Παίζουμε κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης και απέναντι σε μία ομάδα που κυριαρχεί στην Ευρώπη τα δύο τελευταία χρόνια.

Αυτό που περιμένουμε όλοι είναι να δούμε κάποια παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα και το πώς θα αντιδράσουν στο υψηλό επίπεδο του Ολυμπιακού. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ για μας, το οποίο θα μας δείξει σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει. Σ’ αυτά τα παιχνίδια το μεγαλύτερο κέρδος για μας θα είναι να κερδίσουμε πράγματα και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα. Δεν έχουμε άγχος και ο κόσμος που νομίζω θα γεμίσει το Βενετόκλειο θα ευχαριστηθεί ένα ωραίο παιχνίδι”.

Από την μεριά του ο Νώντας Παπαντωνίου, σχολίασε: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αφού παίζουμε με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι ένα καλό μάθημα για μας για να κερδίσουμε πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, δεν έχουμε άγχος και ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, κάθε αγώνας για μας θα είναι τελικός. Προς το παρόν αυτό που προέχει είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό να παίξουμε καλά και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…