Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ποια τιμωρία μωρέ;

Ποια τιμωρία μωρέ;

gontas spanoulis

ÐÁÏÊ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Το τί βλακείες γράφουν, είτε από άγνοια (οι περισσότεροι), είτε από… “συμφέρον” δεν λέγεται. “Τιμωρήθηκε η τριάδα που σφύριξε τον αγώνα Ηλυσιακός – Ν. Κηφισιά, με μία αγωνιστική” είναι το εσφαλμένο μήνυμα που πέρασε. Άρα, εξ αντανακλάσεως δικαιώνεται η Κηφισιά για τις φωνές της. Μωρέ τί λέτε και -κυρίως- τί γράφετε;

Ποιοι διαιτητές τιμωρήθηκαν; Πάντως όχι ο Σπύρος Γκόντας, ο οποίος παίζει στην Ευρώπη (Παρασκευή), επιστρέφει Σάββατο, οπότε μπορούσε να μπει μόνο σε αγώνες Κυριακής ή Δευτέρας, κάτι που η ΚΕΔ δεν συνηθίζει (και δεν έχει λόγο) να κάνει. Πάντως όχι ο Γιώργος Θεονάς, καθώς οι διαιτητές που βρίσκονται στη δική του κλίμακα δεν σφυρίζουν δύο συνεχόμενους αγώνες στην Α1. Άρα ήταν λογικό να μην μπει στους ορισμούς.

Τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές, αυτό είναι αλήθεια. Πρόκειται, όμως, για τους ΚαρακατσούνηΑφεντουλίδηΜπίκα, οι οποίοι ήταν διαιτητές στον αγώνα Απόλλων Πατρών – Άρης. Αυτούς η ΚΕΔ τιμώρησε με μία αγωνιστική.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί στο τέλος όποιον θέλουν οι παράγοντες θα τον “τιμωρούν” εν αγνοία της ΚΕΔ (και του ιδίου), περνώντας στους αδαείς το… μήνυμα, την άκοπη είδηση, την παραπληροφόρηση.

Φιλική συμβουλή: Γράψτε την κλήρωση, που είναι εύκολη υπόθεση, χωρίς προλόγους. Δεν είναι τόσο κακό ότι δεν ξέρετε τον χώρο της διαιτησίας. Κακό είναι ότι εκτίθεστε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…