Κεντρική Διεθνή Πλήρης η Μάλαγα ενόψει Σιένα

Πλήρης η Μάλαγα ενόψει Σιένα

caner medley malaga

caner-medley-malaga

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο πρέπει να αισθάνεται ο προπονητής της Μάλαγα, Χοάν Πλάθα, καθώς για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Η Μάλαγα αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Σιένα την προσεχή Πέμπτη (14/11) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και η ισπανική ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία για το επερχόμενο ματς με δύο… εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα ο Νικ Κάνερ – Μέντλεϊ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από μία εβδομάδα όπως και ο Τσέμι Ουρτασούν ο οποίος όμως λείπει από την αρχή της χρονιάς. Θυμίζουμε πως ο πρώτος πονούσε στο δεξί γόνατο, έμεινε έξω από δύο αγώνες και πλέον είναι ξανά διαθέσιμος.

Όσο για τον Ουρτασούν είχε προβλήματα στον τετρακέφαλο και προς το παρόν δεν έχει “γράψει” καμία επίσημη συμμετοχή. Αμφότεροι συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση και ενδέχεται να παίξουν στον αγώνα με την ιταλική ομάδα. Βέβαια περισσότερες πιθανότητες να πατήσει παρκέ έχει ο Κάνερ – Μέντλεϊ αλλά όπως και να έχει η Μάλαγα αναμένεται να είναι πλήρης.

Ο Ουρτασούν ανέφερε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την επιστροφή του: “Αισθάνομαι λίγο έξω από τα… νερά μου γιατί έλειπα καιρό από τις προπονήσεις. Αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν αισθάνομαι κανένα πόνο, είναι όλα καλά και πιστεύω πως σιγά-σιγά θα βρεθώ στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…