“Πικρή… γεύση”

lasme dunk panionios

lasme-dunk-panionios

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, ωστόσο η αναμέτρηση αυτή του άφησε “πικρή γεύση”, όπως τόνισε στις δηλώσεις του, ο προπονητής των πρασίνων, Αργύρης Πεδουλάκης.

“Στόχος μας ήταν να πάρουμε τη νίκη και να βρούμε ρυθμό. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο για να βοηθήσουμε κάποια παιδιά να μπουν περισσότερο στην ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άστοχοι. Νομίζω ότι στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την πίεση στην άμυνα. Εκεί ήταν το κομβικό σημείο του αγώνα. Ουσιαστικά στην τρίτη περίοδο πήραμε μία διαφορά και μαζί τη νίκη.

Μας αφήνει μία πικρή γεύση γιατί περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Στεφάν. Το τελευταίο δεκαήμερο έκανε πολλά για να επανέλθει. Έχει πάει να βγάλει μαγνητική και θα ξέρουμε αργά το βράδυ τι συμβαίνει” ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή του Παναθηναϊκού, ενώ από πλευράς παικτών ο Ρόκο Λένι Ούκιτς υποστήριξε:

“Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας για να βρούμε το ρυθμό μας. Είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή της χρονιάς, αλλά χρησιμοποιούμε κάθε παιχνίδι σαν προπόνηση για να βελτιωνόμαστε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…