Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πετύχαμε την έκπληξη”

“Πετύχαμε την έκπληξη”

radonjic dejan

radonjic-dejan

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του πέτυχε ο Ερυθρός Αστέρας. Το συγκρότημα του Ντράγκαν Ράντονιτς επικράτησε εκτός έδρας της Λαμποράλ Κούτσα με 73-63 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας. Ο Σέρβος προπονητής, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε πως η ομάδα του πέτυχε την έκπληξη χάρη στις σωστές αποφάσεις των παικτών του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα. Μετά από πολλά χρόνια καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα προτιμούσα να το έχουμε καταφέρει στην έδρα μας, όμως είμαι χαρούμενος που συνέβη απόψε σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι αν ξεκινούσαμε δυνατά το παιχνίδι, θα ήταν πολύ σημαντικό. Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε ποιότητα στην επίθεση στο πρώτο δεκάλεπτο. Κατάφεραν να μας σπάσουν τον ρυθμό στην δεύτερη περίοδο χάρη στην άμυνά τους ενώ εμείς παίξαμε ανοργάνωτα. Πετύχαμε στο τέλος την έκπληξη, χάρη στις σωστές μας αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και θα αναγκάσει τους αντιπάλους να πιστεύουν στις δυνατότητές μας. Ελπίζω να δείξουμε το ίδιο επίπεδο και στα επόμενα παιχνίδι. Ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια, σωματική και πνευματική, οπότε ελπίζω να ξεκουραστούν οι παίκτες μου γρήγορα καθώς έρχονται δύσκολα παιχνίδια” ήταν οι δηλώσεις του Ντράγκαν Ράντονιτς ενώ ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Σέρβων, Ντεμάρκους Νέλσον υποστήριξε:

“Ήταν πιθανότατα το καλύτερο μου παιχνίδι στην Ευρώπη. Κάναμε σίγουρα καλή εμφάνιση και πήραμε μία νίκη που χρειαζόμασταν. Χάσαμε κάποια παιχνίδια από δικά μας λάθη. Θα μπορούσαμε να ήμασταν στο 3-1, αλλά βρισκόμαστε στο 1-3. Βάλαμε με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό μας στο κυνήγι της πρόκρισης στο “Top-16”. Ειλικρινά πιστεύω ότι το “κλειδί” της νίκης σήμερα ήταν η εμπειρία που αποκτήσαμε από τον τρόπο που χάσαμε τα προηγούμενα ματς. Ήμασταν πολύ ήρεμοι και κάναμε πολύ καλό ματς”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…