Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Περιμένω μία αληθινή μάχη”

“Περιμένω μία αληθινή μάχη”

messina

messina

Το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας γίνεται αναμφίβολα στη Βαρκελώνη, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο προπονητής της “ρώσικης αρκούδας”, Έτορε Μεσίνα υποστήριξε, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ότι περιμένει να δει μία αληθινή μάχη.

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες από τη στιγμή που προέρχονται από ήττες. ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία ενσωμάτωσης των νέων παικτών, και εύρεσης της σωστής χημείας η οποία θα επιτρέψει στις δύο ομάδες να παίξουν με την ίδια περηφάνια και την ίδια δύναμη όπως κάνουν παραδοσιακά. Γι’ αυτό περιμένω να γίνει αληθινή μάχη σε αυτό το παιχνίδι. Δουλεύουμε σκληρά αυτές τις μέρες. Οι παίκτες δείχνουν την προσήλωση και την επιθυμία τους στο να βελτιωθούν” ήταν τα λόγια του Έτορε Μεσίνα ενώ ο Σάσα Καούν συμπλήρωσε:

“Η Μπαρτσελόνα είναι μία ισχυρή ομάδα που έρχεται στο παιχνίδι έχοντας δύο συνεχόμενες ήττες. Εμείς παίξαμε τρία δύσκολα παιχνίδια πέρυσι με αυτούς και αυτό θα είναι ένα ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…