Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Πειθαρχία στην άμυνα”

“Πειθαρχία στην άμυνα”

vetoulas2

vetoulas

Ο Απόλλωνας Πάτρας θα αντιμετωπίσει αύριο (18/11, 19:00) στο κλειστό της “Περιβόλας” τον Άρη, με μοναδικό στόχο να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο. Οι Πατρινοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την άσχημη αγωνιστική κατάσταση (ήττες από Ρέθυμνο και Πανιώνιο) των Θεσσαλονικών.

Ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε για την προσεχή αναμέτρηση: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα στην οποία τρέφουμε μεγάλο σεβασμό. Ο Άρης έρχεται από δύο ήττες και θεωρώ ότι αυτό κάνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης πολύ επικίνδυνη.

Εμείς πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σκληροί στην άμυνα, και να προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως μπορούμε. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και το μόνο που μένει είναι το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο”.

Από την μεριά των παικτών του Απόλλωνα, ο Λένι Ντάνιελ σημείωσε για την αναμέτρηση με τον Άρη: “Θα είναι μια σκληρή αναμέτρηση. Ο αντίπαλός μας διαθέτει πολλούς έμπειρούς παίκτες στο ρόστερ του. Εμείς πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Αν το κάνουμε αυτό, θα υπερασπιστούμε με επιτυχία το αήττητο της έδρας μας. Περιμένουμε και σε αυτό το παιχνίδι την υποστήριξη από τους φιλάθλους μας. Ο κόσμος μας έδωσε ενέργεια στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια και η παρουσία τους αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…