Κεντρική Basket League Άρης Παρουσιάστηκε ο Άρης

Παρουσιάστηκε ο Άρης

paroysiasi KAE Ari

Parousiasi KAE Aris

Η ΚΑΕ Άρης πραγματοποίησε εχθές (25/11) –στο ξενοδοχείο “Porto Palaca“- την επίσημη παρουσίαση της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2013-’14. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πλήθος καλεσμένων και μη.

Σύσσωμη η Διοίκηση της “κιτρινόμαυρηςΚΑΕ, ήταν παρών στην εκδήλωση όπως επίσης πρώην παίκτες και προπονητές, φίλοι της ομάδας, εκπρόσωποι της ΠΑΕ, αλλά και της πολιτείας. Το παρών έδωσε και εκπρόσωπος από την χορηγική εταιρεία Cyta Hellas.

“Ο Άρης δεν είναι απλά μια εταιρία”

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, “άνοιξε” την εκδήλωση με την ομιλία του, τονίζοντας: “Η σημερινή ημέρα είναι στενάχωρη για τον ΑΡΗ, λόγω της υπόθεσης του άρθρου 99, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να πάνε όλα καλά. Ο ΑΡΗΣ, όμως, δεν είναι μια απλή εταιρία, είναι ένα μεγάλο αθλητικό μεγάλο κίνημα, που έχει προσφέρει πολλά στην Ελλάδα, έχει βοηθήσει τη χώρα.

Έχει δώσει επιστήμονες, αθλητές, πρωταθλητές, πολικούς και θα πρέπει οι δικαστές να μην αποφασίζουν μόνο με το γράμμα του νόμου, αλλά και με το αίσθημα περί δικαίου. Θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί ό,τι χρειάζεται για να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει ΑΡΗΣ και ποια είναι η προσφορά του. Όσο για την ομάδα μας, πιστεύουμε σε αυτήν και ότι στο τέλος θα μας δικαιώσει με τις προσπάθειές της”.

“Να κάνετε τον Άρη και πάλι “Αυτοκράτορα”

Από τη μεριά του ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Cyta Hellas, κ. Σπύρος Χριστοφίδης, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους εδώ σήμερα. Θέλω να γνωρίζετε ότι στην Κύπρο σας αγαπάμε, έχετε πολλούς φίλους και μας κάνατε υπερήφανους. Θα θέλαμε να κάνετε ότι μπορείτε για να κάνετε τον ΑΡΗ και πάλι Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ”.

“Να δίνεις χώρο στο αύριο”

ioannidis-giannis

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν βουλευτής Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Ιωαννίδης, σημειώνοντας: “Σήμερα είναι μαζεμένες εδώ πέντε γενιές, φτάνοντας στην τελευταία που είναι ελληνική και χαίρομαι ιδιαιτέρως γι’ αυτό. Αν θέλουμε να επανέλθει το μπάσκετ στην πόλη, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά.

Η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, βρίσκεται σε καλό δρόμο και από εκεί και πέρα, η νίκη ή η ήττα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα είναι να δίνεις χώρο στο αύριο. Η ομάδα φαίνεται ότι έχει τρεξίματα, έχει μυαλό, αλλά σίγουρα πρέπει να διορθωθούν ορισμένα πράγματα”.

“Είμαστε υποχρεωμένοι”

Το κομμάτι δηλώσεων-ομιλιών, “έκλεισε” ο προπονητής των “κιτρινόμαυρωνΒαγγέλης Αγγέλου, τονίζοντας: “Είμαστε ένα χρόνο εδώ και προσπαθούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην προσπάθεια της Διοίκησης, σε όλους τους φίλους που μας στηρίζουν και σε αυτούς που πολεμούν, ώστε να λύσουν τα προβλήματα του ΑΡΗ, στους δικηγόρους, στο σταφ των γραφείων.

Αυτό που έχω εισπράξει, είναι κάτι πολύ βαθύ και δυνατό που κρατάει ανθρώπους ενωμένους και λέγονται Αρειανοί, οι οποίοι μέσα από την  διαφορετικότητα τους αγαπάνε αυτόν τον σύλλογο.

Αυτή την ζεστασιά προσπαθούμε να την δώσουμε και να την πάρουμε. Είμαστε υπερήφανοι για τους παίκτες μας, τους έχουμε διαλέξει και χάρη στην προσπάθεια ανθρώπων που έχουν θυσιάσει πολλά. Τα παιδιά είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες, μέσα από την δουλειά, αλλά και από το μάθημα της ήττας θα γίνουν πιο δυνατοί και  πιο ώριμοι”.

Στην συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των παικτών -παραλαμβάνοντας τις φανέλες τους από τους επίτιμους προσκεκλημένους της ΚΑΕ Άρης– και έπειτα ακολούθησε δεξίωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…