Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Παραπλανητική… η διαφορά”

“Παραπλανητική… η διαφορά”

pablo laso

pablo-laso

Το αήττητο σερί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν διακόπηκε ούτε στην Γερμανία. Το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο υπερκέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Μπάμπεργκ, επικρατώντας με 89-69. Σύμφωνα με τον τεχνικό της “βασίλισσας” οι 20 πόντοι διαφοράς ήταν παραπλανητικοί, καθώς δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων στο παρκέ.

“Όπως περιμέναμε έγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν σκληρό από την αρχή. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό από την επίθεση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Διορθώσαμε κάποια λάθη και πήγαμε στο ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ. Στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο ανοίξαμε την διαφορά μας.

Όταν άλλαξαν την άμυνα τους είχαμε πρόβλημα στην επίθεση. Στο τέλος είχαμε την ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη. Οι 20 πόντοι διαφοράς δεν είναι το πραγματικό σκορ. Νομίζω η Μπάμπεργκ έκανε πολύ καλύτερη δουλειά. Πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με το παιχνίδι που έπαιξαν” ήταν τα λόγια του Πάμπλο Λασό, ενώ από πλευράς παικτών ο Ρούντι Φερνάντες υποστήριξε:

“Προσπάθησαν να αλλάξουν τον ρυθμό με άμυνα ζώνης. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε όπως πρέπει απέναντι στη ζώνη. Στα τελευταία λεπτά νομίζω ότι βελτιωθήκαμε στην άμυνα. Κλέψαμε πολλές μπάλες και γι’ αυτό κερδίσαμε με 20 πόντους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…