Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Παραλίγο παγκόσμιο ρεκόρ”

“Παραλίγο παγκόσμιο ρεκόρ”

bartzokas sistima

bartzokas-sistima

Στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα στο ΣΕΦ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στην νίκη των “ερυθρολεύκων“, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέχεια του αήττητου σερί της ομάδας του αλλά παράλληλα τόνισε ότι στο τέλος μετρούν οι τίτλοι:

“Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα και στον Απόλλωνα Πάτρας. Θα λείψει από το ελληνικό μπάσκετ. Ο Απόλλων Πάτρας είναι σοβαρή ομάδα. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ολοκληρώσαμε το διάστημα που παίζαμε χωρίς κόσμο. Το κίνητρο είναι μικρότερο, όταν μετά από έναν αγώνα με την λάμψη της Ευρωλίγκα παίζεις χωρίς λόγο. Θυμώνω με τους παίκτες μου, αλλά τους καταλαβαίνω.

Παραλίγο να κάνουμε παγκόσμιο ρεκόρ. Δεν είχαμε πάρει κανέναν επιθετικό ριμπάουντ ως ένα λεπτό πριν από το τέλος. Θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια στο ΣΕΦ. Στα εκτός είμαστε πάντα σοβαροί λόγω του κόσμου. Συλλυπητήρια και συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάτρας“, ανέφερε αρχικά ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης και πρόσθεσε για τους Σλούκα, Μπέγκιτς και Λο:

“Στο πρώτο διάστημα δεν ήμουν ευχαριστημένος από τον Μπέγκιτς. Δεν είχε ρυθμό. Είναι ένας ειδικός παίκτης. Δύσκολα βρίσκει αντιπάλους να μαρκάρει. Αυτοί οι παίκτες δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι υπεραπαραίτητοι στα μεγάλα παιχνίδια.

Θέλαμε ο Σλούκας να βρει ρυθμό, γιατί προέρχεται από δεκαήμερη απουσία. Ο Λο έχει ένα σφίξιμο στη μέση. Αν ο Κατσίβελης δεν είχε στομαχικές διαταραχές, δεν θα έπαιζε. Προτιμήσαμε να μην τον ταλαιπωρήσουμε”.

Για την πιθανότητα ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση παίκτη για να καλύψει το κενό του Σίμονς ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε: “Ο γιατρός λέει πως σε 7-8 μέρες θα μπει στην προπόνηση. Δεν είχαμε πρόθεση να πάρουμε παίκτη. Η εισήγηση μού ήταν να μην πάρουμε παίκτη κι έγινε δεκτή. Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις για κάθε ενδεχόμενο. Αν γυρίσει και είναι υγιής δεν θα πάρουμε. Αν όχι, τα πράγματα θα είναι αλλιώς”.

Για τα συνεχόμενα ματς της ομάδας του υποστήριξε: “Δεν ζητήσαμε να γίνει Κυριακή. Έχουμε ένα ρεπό τον μήνα, αλλά είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. όσο σημαντική είναι η προπόνηση τόσο είναι και η ξεκούραση. Μακάρι να το ξεπεράσουμε το ρεκόρ. Τα σημαντικά που έχει καταφέρει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια είναι οι δύο Ευρωλίγκες και το Πρωτάθλημα. Όχι το ρεκόρ, αλλά σίγουρα μας αφήνει ικανοποιημένους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…