Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παιχνίδι… “ζωής και θανάτου”

Παιχνίδι… “ζωής και θανάτου”

plaza malaga

plaza_malaga

Το πραγματικό ντέρμπι του τρίτου ομίλου της Ευρωλίγκας θα διεξαχθεί απόψε στην Πολωνία, εκεί όπου η Ζιελόνα Γκόρα θα υποδεχθεί την Ουνικάχα Μάλαγα με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, με τους Πολωνούς να έρχονται με τη ψυχολογία στα ύψη μετά το μεγάλο διπλό απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, σε αντίθεση με την Ουνικάχα Μάλαγα που προέρχεται από σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Ο προπονητής των Ισπανών, Χοάν Πλάθα, μιλώντας για τον αποψινό τελικό (20:00), υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει στο 100% για να πάρει τη νίκη, ενώ από την πλευρά του ο Φραν Βάσκεθ χαρακτήρισε το παιχνίδι ως “ζωής και θανάτου“.

“Είναι από τα παιχνίδια, όπου το τι έγινε στα προηγούμενα δεν έχει καμία σημασία. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Στην πρώτη τους παρουσία στην Ευρωλίγκα θα προσπαθήσουν να τους αιφνιδιάσουν όλους και να περάσουν στο ΤΟΠ-16 της διοργάνωσης. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την απόδοση μας μέχρι στιγμής. Πρέπει να παίξουμε στο 100% για να πάρουμε τη νίκη στην Πολωνία” ήταν οι δηλώσεις του Χοάν Πλάθα, ενώ ο Φραν Βάσκεθ πρόσθεσε:

“Αυτή η νίκη μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για εμάς, ειδικά μετά τις ήττες μας από τη Σιένα και τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για εμάς και το κίνητρο μας είναι ακόμα μεγαλύτερο. Νίκησαν στο Μόναχο και θα έχουν ηθικό, καθώς διατηρούν ελπίδες για πρόκριση στο TΟΠ-16″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…