Πάνε για το 3/3

panelefsiniakos kolossos

panelefsiniakos-kolossos

Οι νίκες με Τρίκαλα και ΚΑΟΔ, ανήκουν στο παρελθόν για τον Κολοσσό Ρόδου, καθώς ακολουθεί μια επίσης κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Κηφισιά (30/11, 16:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Ο Δημήτρης Πρίφτης θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Ροδιτών, αναζητώντας το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους “ξεκολλήσει” από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία των “θαλασσί” για το Σαββατιάτικο σημαντικό παιχνίδι, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Ο νέος προπονητής των Ροδιτών, ξεκίνησε με χαμόγελο το “έργο” του, καθώς η ομάδα προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες, η ψυχολογία των παικτών είναι ανεβασμένη και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Το “πρέπει” μπαίνει σε ακόμα μια αγωνιστική για τους “θαλασσί“, αλλά πλέον στην Ρόδο έχουν μάθει να ζουν με το “πρέπει”. Η ισοβαθμία του Κολοσσού και της Νέας Κηφισιάς, “αναγκάζει” το συγκρότημα του κόουτς Πρίφτη να πάρει τους δυο βαθμούς της νίκης το Σάββατο.

Στα εξωαγωνιστικά τώρα, η Ροδίτικη ΚΑΕ γνωστοποίησε –με επίσημη ανακοίνωση- πως στην προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά, θα συγκεντρώσει τρόφιμα –με την βοήθεια των φιλάθλων του Κολοσσού– για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μία πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο στην οποία οι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη συμπαράστασης, στήριξης και αλληλεγγύης, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στον αγώνα του Σαββάτου (16:00) με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς συγκεντρώνει τρόφιμα στο “Βενετόκλειο” για το κοινωνικό παντοπωλείο της Ρόδου.

Προτείνεται ξερά τροφή μακράς διαρκείας, όπως, γάλα, λάδι, ζάχαρη, τοματοχυμός, ρύζι και όσπρια. Τώρα είναι ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…