Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Γκιστ μάς βοήθησε”

“Ο Γκιστ μάς βοήθησε”

pedoulakis

pedoulakis-alexandreio

Στην παρουσία του Γκιστ, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, στις δηλώσεις του μετά την νικηφόρα αναμέτρηση του Παναθηναϊκού επί του Άρη: “Ο Άρης προσπάθησε να πιέσει πολύ και να βγάλει ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Έχει υγεία σαν ομάδα και είμαι σίγουρος όταν αν συνεχίσει έτσι η προσπάθεια αυτή θα επιβραβευτεί. Μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο μέρος για εμάς ήταν το ριμπάουντ, ενώ είχαμε πρόβλημα και στις περιστροφές στην άμυνα.

Η είσοδος του Γκιστ στο δεύτερο μέρος μας βοήθησε κι εκεί ουσιαστικά πήραμε το πάνω χέρι. Να παίξουμε και με το χρόνο δίνοντας ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά. Δεν γνωρίζω για την ΠΑΕ και τον πρόεδρο. Και να το ήξερα δεν μπορούσα να μιλήσω εκ μέρους του”.

Από την μεριά των παικτών του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Αποστολίδης σημείωσε: “Παίζαμε ένα ματς με πολύ καλή ομάδα που πιέζει πολύ και κυνηγάει συνεχώς τα ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε σωστά αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και κερδίσαμε μια καλή διαφορά. Είμαι έτοιμος να παίξω όποτε μου πει ο προπονητής. Να είμαι συγκεντρωμένος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…