Κεντρική Ασίστ Shadow Οι “Λόρδοι” και ο Φίγκο

Οι “Λόρδοι” και ο Φίγκο

danoi figo

danoi-figo

Είναι μπασκετικοί, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να βλέπουν κι άλλα αθλήματα. Δεν τους εμποδίζει να μιλούν με αθλητές από άλλα σπορ και να φωτογραφίζονται μαζί τους. Ο λόγος για τον Σωτήρη και τον Γιάννη Ντάνο, που μετά τον Μαραντόνα συνάντησαν στη Στοκχόλμη και τον Λουίς Φίγκο, παλιά μεγάλη (τεράστια) δόξα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Ο Σωτήρης Ντάνος του έδωσε δώρο και το μαξιλάρι της ergoplati, που είναι δική του πατέντα, ενώ ο Γιάννης του μίλησε και για την ενασχόλησή τους με τον X-LEVEL Αθηναϊκό, αλλά και τη μεγάλη τους αγάπη που είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Φίγκο υπέγραψε και μια φανέλα της Πορτογαλίας, που είχαν οι αδερφοί Ντάνοι από το Ευρωπαϊκό του 2004, παρότι οι αναμνήσεις από εκείνο το τουρνουά, αλλά και το παιχνίδι με τη δική μας Εθνική δεν είναι οι καλύτερες για τον Πορτογάλο.

Στην… παρέα βρέθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που όμως δεν ήθελε να φωτογραφηθεί, αφού “το πρωί δείχνω πολύ κουρασμένος“, όπως χαρακτηριστικά είπε στον Σωτήρη Ντάνο, ανανεώνοντας το ραντεβού -και τη φωτογραφία- το καλοκαίρι στη Βραζιλία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…