Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε”

“Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε”

paok pagkos markopoulos time out

paok-pagkos-markopoulos-time-out

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στο Μαυροβούνιο όπου αύριο αντιμετωπίζει την Μπουντούτσνοστ (20:00, NOVASPORTS 3) για την έκτη αγωνιστική του Eurocup.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην δυσκολία της αυριανής αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς να επιδιώκουν να πετύχουν την τέταρτη νίκη τους στον έκτο όμιλο:

“Ο αγώνας με την Μπουντούτσνοστ είναι ένα ακόμη πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για μας, σε μία σειρά συνεχόμενων αγώνων που έχουμε στο βαρύ πρόγραμμά μας σε Ελλάδα και Eurocup. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, πολύ ισχυρή ιδιαίτερα στην έδρα της, με δύναμη και στην περιφέρεια, αλλά και κοντά στο καλάθι, στοιχεία τα οποία γνωρίζαμε από την αρχή της διοργάνωσης, τα διαπιστώσαμε και στο μεταξύ μας παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη το οποίο κερδίσαμε στις λεπτομέρειες, αλλά τα βλέπουμε και σε όλα τα φετινά παιχνίδια του αντιπάλου μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

“Είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πολύ μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πολύ περισσότερο τώρα, που η ομάδα μας προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο και κουραστικό ταξίδι, αλλά και ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα όπου οι παίκτες μας αγωνίστηκαν δύο παρατάσεις και ουσιαστικά ήταν 50 λεπτά στο γήπεδο”.

“Δεν σκεφτόμαστε την κούραση”

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης υποστήριξε με την σειρά του: “Τα συνεχόμενα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Eurocup βοηθούν την ομάδα να έχει ρυθμό και αυξάνουν την αγωνιστικότητα και το κίνητρο όλων μας, αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν τις υποχρεώσεις και την κούραση. Ειδικά τώρα, που μέσα σε 48 ώρες καλούμαστε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία σκληρή έδρα και μετά από ένα επίπονο ταξίδι. Αυτά έχουν όμως τα συνεχόμενα παιχνίδια και το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε από το μυαλό μας την κούραση ως δικαιολογία”, ήταν τα λόγια του φόργουορντ των “ασπρόμαυρων” για τους συνεχόμενους αγώνες της ομάδας του και κατέληξε:

“Είμαστε εδώ, αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στον όμιλο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε δείξει σαν ομάδα ότι παλεύουμε κάθε παιχνίδι κι αυτό θα κάνουμε και απέναντι στην Μπουντούτσνοστ. Ξέρουμε τι ομάδα αντιμετωπίζουμε, θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία κι από εκεί και πέρα θα πρέπει να εφαρμόσουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο και να αντιδράσουμε σωστά στις δυσκολίες που θα συναντήσουμε στη διάρκεια του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…