Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νωρίς για τόση πίεση”

“Νωρίς για τόση πίεση”

bartzokas sef

bartzokas-sef

Στο τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο ΣΕΦ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στις δηλώσεις του στην σημασία της νίκης αυτής για την ομάδα του ενώ φάνηκε προβληματισμένος με την πίεση που είχαν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά:

“Ήταν ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ και στην απόδοση των δύο ομάδων. Παρότι είχαμε κάποιους παίκτες σε όχι και τόσο καλή κατάσταση, για διάφορους λόγους, δείξαμε για μία ακόμη φορά αντίδραση. Πήραμε μια νίκη που είναι σημαντική και δύσκολη“, τόνισε αρχικά ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

“Η Μπάγερν είναι πολύ φορμαρισμένη και δεν παράτησε το ματς. Απέδειξε ότι όσα λέγαμε για την αξία της είναι πραγματικότητα. Είχαμε 11 ασίστ παραπάνω, δημιουργικότητα κι αν διαβάζαμε λίγο καλύτερα το ματς θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλη διαφορά.

Είχαμε αδικαιολόγητο στρες στο τέλος, πολλές χαμένες βολές και πρέπει να το δούμε γιατί δεν γίνεται να έχουμε τόση πίεση τόσο νωρίς. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Είδατε τι έγινε στα άλλα ματς και τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια”.

“Ήμασταν κακοί στην άμυνα”

Από την πλευρά των παικτών ο Βαγγέλης Μάντζαρης επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στην άμυνα ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν το ματς από την επίθεση:

“Όταν πετυχαίνεις 88 πόντους στην έδρα σου είναι καλό. Το πρόβλημα απόψε ήταν στην άμυνα κι αν δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση θα είχαμε πρόβλημα. Από εκεί που δεχόμασταν 65-67 πόντους κατά μέσο όρο, δεχτήκαμε σήμερα πάρα πολλούς. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πολλές βολές, αλλά ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο 23χρονος άσος και πρόσθεσε για την προσωπική του απόδοση:

Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα σουτ. Σήμερα έτυχε να ήμουν εγώ, σε άλλα ματς είναι κάποιος άλλος. Σημασία έχει ότι έχουμε πλέον τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στην Ευρωλίγκα και συνεχίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…