Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νιώθουμε περήφανοι”

“Νιώθουμε περήφανοι”

bartzokas vlemma

bartzokas-vlemma

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του στάθηκε στην σημαντική νίκη που πήρε η ομάδα του που εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου ενώ παράλληλα συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη για την βράβευσή του.

Αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης δεν σχολίασε πολλά πράγματα για το επεισόδιο μεταξύ του Μενσά – Μπονσού και του Μπέγκιτς: “Το επεισόδιο χάλασε την εικόνα του παιχνιδιού, ειδικά για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες που ήταν στο γήπεδο”.

Στην ερώτηση για τον αν οι παίκτες του επηρεάστηκαν από το επεισόδιο ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε: “Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου με 20 πόντους διαφορά, επιδεικνύει σταθερότητα και δεν μπορεί να στεκόμαστε κάθε φορά στα αρνητικά και πρέπει να σταθούμε στη χαρά που δίνει η ομάδα στους φιλάθλους της” και πρόσθεσε:

“Θεωρώ πολύ σημαντικό για τον κόπο των παιδιών και τη δουλειά που κάνουμε το γεγονός πως ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την πρόκριση και την πρωτιά. Κάναμε αυτό το ρεκόρ με τις 17 νίκες, που μας αφήνει ένα μικρό χαμόγελο. Νιώθουμε περήφανοι για τον τρόπο που δουλέψαμε, γιατί είχαμε άτυχες στιγμές”.

Για τον τραυματισμό του Πέτγουεϊ ανέφερε: “Ο Πέτγουεϊ χτύπησε τον ώμο του, πάει για μαγνητική και ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό, γιατί θα αποτελεί πλήγμα”.

Τέλος συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη για την βράβευσή του: “Θα ήθελα να συγχαρώ εκ μέρους όλης της ομάδας τον Βασίλη Σπανούλη για τη βράβευσή του. Νιώθουμε κι εμείς λίγο μέρος αυτής της τιμής”.

“Ελέγξαμε τον ρυθμό”

Από την πλευρά των παικτών ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποστήριξε: “Άλλη μια φορά έχω δει ένα τέτοιο επεισόδιο. Είναι σίγουρα άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Προσπάθησα να κάτσω μακριά γιατί αν χτυπούσα πάλι στη μύτη θα έμενα εκτός για ένα χρόνο. Θα σταθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ και συνεχίσαμε τις νίκες. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Χαίρομαι που πέτυχα τους πρώτους μου πόντους. Είχα δύο σουτ, έχασα το ένα, ευστόχησα στο δεύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…