Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πληγωμένη, άρα επικίνδυνη”

“Πληγωμένη, άρα επικίνδυνη”

bartzokas sef panathinaikos

bartzokas-sef-panathinaikos

Σίγουρός ότι ο Ολυμπιακός δεν θα υποτιμήσει την Σιένα, παρά το κακό της ξεκίνημα στην φετινή Ευρωλίγκα, δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Φλωρεντία, ενόψει του αυριανού (8/11, 21:30) αγώνα για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, τόνισε αρχικά: “Η ομάδα δεν πηγαίνει εκεί εφησυχασμένη λόγω του 3-0 που έχει έως τώρα. Σίγουρα η Σιένα παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά το 0-3 που έχει και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Οι παίκτες μας είναι ενήμεροι για το τι έχουν να αντιμετωπίσουν, ξέρουν ότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα και μπορεί να βάλει προπονητικά προβλήματα στον αντίπαλο και έτσι δεν νομίζω να υπάρχει καμιά διάθεση να την υποτιμήσουν ”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την “μοντεπάσκι” στο “Nelson Mandela Forum” της Φλωρεντίας και όχι στην φυσική της έδρα “Palaestra”, σχολίασε: “Δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Σίγουρα θα έχει θερμή ατμόσφαιρα. Είμαστε σίγουροι πως μας περιμένει ένα δύσκολο απόγευμα. Είναι ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Οι παίκτες είναι ενήμεροι και ξέρουν τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν”.

Στη συνέχεια, μίλησε για την κατάσταση του τραυματισμού του Βασίλη Σπανούλη: “Είναι καλύτερα και θα παίξει. Δεν ήταν κάτι σοβαρό τελικά. Η εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς έδειξε πως με τόσα πολλά παιχνίδια και υποχρεώσεις, πάντα οι τραυματισμοί θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι να έχουμε εναλλακτικές λύσεις και γενικά έχουμε ένα πολύ καλό τιμ που ετοιμάζει τους παίκτες όσο καλύτερα μπορεί”.

Μάντζαρης: “Να περιορίσουμε τον Χάκετ”

Προσοχή, συγκέντρωση και έλεγχος του ρυθμού είναι τα “κλειδιά” της νίκης για τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης: “Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Σιένα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού δεν έχει νίκη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, οπότε για εκείνους το ματς έχει χαρακτήρα “ζωής ή θανάτου”. Είναι ένα από τα τελευταία τους χαρτιά. Εμείς δεν θα παρασυρθούμε από αυτό το 0-3 που έχουν. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα και σίγουρα θα ψάξουν να κάνουν μια νέα αρχή απέναντι σε εμάς”, τόνισε αρχικά ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

“Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ιδιαίτερα στην άμυνα. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ ενώ ξέρουμε πως το παιχνίδι της Σιένα περνάει αρκετά από τα χέρια του Χάκετ, οπότε θα πρέπει να μην του επιτρέψουμε να βρει ρυθμό. Στόχος μας είναι η νίκη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …