Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να παίξουμε άμυνα”

“Να παίξουμε άμυνα”

bauermann lietuvos

bauermann-lietuvos

Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της από τη Λαμποράλ Κούτσα, η Λιέτουβος Ρίτας επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, υποδεχόμενη στην καυτή “Siemens Arena” τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/11) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας. Ο Γερμανός προπονητής των Λιθουανών, Ντιρκ Μπάουερμαν, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει καλύτερη άμυνα για να έχει τύχη στο παιχνίδι.

“Πρώτα από όλα δεν θα πρέπει να μιλήσουμε για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά για εμάς. Εννοώ το πως θα παίξουμε. Στην αρχή της σεζόν παίξαμε πολύ καλά και κερδίσαμε δέκα αγώνες στη σειρά. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλύτερη άμυνα. Η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα με βάθος. Θέλουμε την ενίσχυση από τους οπαδούς μας” ήταν τα λόγια του τεχνικού της Λιέτουβος Ρίτας, ενώ από πλευράς παικτών ο Στεπόνας Μπαμπράουσκας συμπλήρωσε:

“Ξεκινήσαμε τη σεζόν καλά, αλλά μετά κάτι έγινε. Όταν χάνεις μπορείς να βρίσκεις πολλές δικαιολογίες. Αναλύσαμε το παιχνίδι και τώρα θα πρέπει να παίξουμε σκληρότερα. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και έχει τον Σχορτσιανίτη κάτω από το καλάθι. Στους Έλληνες δεν αρέσει να αντιμετωπίζουν διπλή άμυνα. Έχουμε δυνατούς παίκτες κάτω από το καλάθι, οπότε έχουμε κάποιες πιθανότητες να τον σταματήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…