Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Να μας βοηθήσει ο κόσμος”

“Να μας βοηθήσει ο κόσμος”

Sfairopoulos1

Sfairopoulos1

Την υποστήριξη του κόσμου του Πανιωνίου, περιμένει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Eurocup κόντρα στην Μπίσονς Λοϊμά. Ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του πριν την προσεχή (13/11, 19:00) αναμέτρηση, σημείωσε: “Παίζουμε με έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο. Έχει κάνει δύο νίκες και έχει γνωρίσει δύο ήττες με μικρές διαφορές. Κάτι, που δείχνει ότι μπορεί να “χτυπάει” όλα τα ματς.

Έχει μια βάση Φινλανδών παικτών με τους δύο διεθνείς Τουούκα Κότι, Μίκο Κοϊβίστο να ξεχωρίζουν. Έχει ακόμη στο ρόστερ της τον παλιό γνώριμο της ομάδας μας, Μπιλ Κιζ και μια πλειάδα Αμερικανών μπασκετμπολιστών, στην οποία προστέθηκε πρόσφατα ο Τζον Ουίλιαμσον. Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά καθήκοντα μας και να λειτουργήσουμε καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα μας, στην επίθεση. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να έρθει στο Ελληνικό να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το “εμπόδιο” μιας αρκετά ποιοτικής ομάδας”.

Από την μεριά των παικτών του Πανιωνίου, ο Κέβιν Λάνγκφορντ, σχολίασε: “Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, που έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς στην πρώτη φάση του Eurocup. Είναι σημαντικός αγώνας για τους δύο αντιπάλους και ιδιαίτερα για εμάς που προερχόμαστε από δύο ήττες στην διοργάνωση και χρειαζόμαστε την νίκη. Η άμυνα και τα ριμπάουντ μας “πλήγωσαν” στις ήττες από την Νεπτούνας και την Μπεσίκτας. Δουλέψαμε πολύ σε αυτούς τους δύο τομείς τις προηγούμενες ημέρες και είναι σημαντικό να παίξουμε “σκληρή” άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ, να εκτελέσουμε το παιχνίδι μας στην επίθεση και να παίξουμε ομαδικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…