Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να είμαστε συγκεντρωμένοι”

“Να είμαστε συγκεντρωμένοι”

paok pagkos markopoulos time out

paok-pagkos-markopoulos-time-out

Ο ΠΑΟΚ μετά την βαριά ήττα από τη Νίζνι (για το Eurocup), “επιστρέφει” στις εγχώριες διοργανώσεις (Basket League ΟΠΑΠ), αντιμετωπίζοντας τον Πανελευσινιακό αύριο (17/11, 16:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Για την δυσκολία των συνεχόμενων αγώνων, μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας: “Είμαστε στη διάρκεια μίας πολύ δύσκολης σειράς αγώνων και αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες -τις οποίες πέτυχε και με σημαντική διαφορά από τον αντίπαλο, ενώ έχει ποιότητα στον τρόπο της ανάπτυξης του παιχνιδιού και σε σχέση με την περσινή σεζόν, έχει σημαντική ενίσχυση.

Η “φροντ λάιν” της Ελευσίνας έχει ιδιαίτερα αθλητικούς παίκτες, η περιφέρεια είναι με παίκτες έμπειρους και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από την δική μας ομάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε το μυαλό αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το παιχνίδι, ούτε σε αυτό που προηγήθηκε, ούτε όμως και σε αυτό που ακολουθεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε”.

Εκ μέρους των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, σχολίασε: “Πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο παιχνίδι και να έχουμε το μυαλό μας μόνο στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα και παρουσιάζει μία ανοδική πορεία.

Δεν είχαμε και πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε, αλλά νομίζω ότι κάναμε όσο καλύτερη δουλειά μπορούσαμε και ετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια του αγώνα. Εάν κάνουμε αυτά που πρέπει, με συγκέντρωση και υπομονή από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό θα κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…