Κεντρική Basket League Άρης “Να είμαστε μαχητικοί”

“Να είμαστε μαχητικοί”

aggelou aris

aggelou-aris

Ο Άρης θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Πάτρας αύριο (18/11, 19:00), στο αήττητο κλειστό της “Περιβόλας“. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να “σπάσουν” την έδρα των Πατρινών, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σημείωσε για το προσεχές παιχνίδι: “Στο τρίτο από τα πέντε παιχνίδια αυτού του μήνα, στα οποία η συγκομιδή βαθμών στα δύο πρώτα δεν είναι αυτή που περιμέναμε, θέλουμε να κρατήσουμε τη μαχητικότητα που είναι το όπλο μας μέχρι τώρα και να συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη της βελτίωσης των λαθών μας.

Τα λάθη μας από παιχνίδι σε παιχνίδι μειώνονται, αλλά όχι τόσο, ώστε να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Ο Απόλλων Πάτρας είναι μια ομάδα αρκετά δυνατή στην έδρα της με στοχευμένο επιθετικό προσανατολισμό και όπως όλα τα παιχνίδια, χρειάζεται 40’ συγκέντρωσης και ομαδικής αντίδρασης”.

Εκ μέρους των “κιτρινάμαυρων” παικτών, ο Νίκος Γκίκας, σχολίασε για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα: “Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, η οποία στην έδρα της παρουσιάζεται δυνατή με τη βοήθεια του κόσμου της. Εμείς, δυστυχώς, προερχόμαστε από ανεπιτυχή αποτελέσματα και σίγουρα αυτό που θέλουμε και θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο, είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, αμυντικά και επιθετικά, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…