Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Να βρούμε “χημεία””

“Να βρούμε “χημεία””

vetoulas11

vetoulas1

Ο Απόλλων Πάτρας θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αύριο (3/11, 16:00), απέναντι στον ΠΑΟΚ, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Ο Νίκος Βετούλας, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στην εύρεση “χημείας” των παικτών του: “Είναι ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που αγωνίζεται πολύ καλά τόσο στη Basket League ΟΠΑΠ, όσο και στο EuroCup.

Μετά από την πρόσφατη ήττα στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να επιστρέψει στις νίκες. Για εμάς θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τον Lenny Daniel και απόντα τον Amin Hot. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την απαραίτητη “χημεία“, ώστε να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας και για τα επόμενα παιχνίδια. Στόχος μας στο παιχνίδι είναι να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντς”.

Από την μεριά του ο Γιάννης Λιανός, σχολίασε: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά το πρωτάθλημα. Έχει κάνει δύο μεγάλα “διπλά” και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό από μόνο του, τα λέει όλα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, δίνοντας μεγάλο βάρος στην άμυνα, όπως κάναμε και στους προηγούμενους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με όσο το δυνατόν καλύτερες πιθανότητες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…