Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να βελτιώσουμε τα λάθη μας”

“Να βελτιώσουμε τα λάθη μας”

fragias1

fragias

Νέα αρχή” θέλουν να κάνουν στο “στρατόπεδο” του Κολοσσού Ρόδου, στην αυριανή (10/11, 16:00) αναμέτρηση απέναντι στον Πανελευσινιακό. Ο Βασίλης Φραγκιάς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΚΑΕ, σχολίασε: “Παίζουμε μ’ έναν αντίπαλο που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να μην παρασυρθούμε στο ρυθμό του Πανελευσινιακού. Θα χρειαστεί να βελτιώσουμε τα λάθη μας μέσα στο παιχνίδι  και να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες, οπότε πρέπει να σταματήσουμε τα επιθετικά τους όπλα και να βρούμε ρυθμό μέσα από την άμυνα μας”.

Από την μεριά των παικτών του Κολοσσού, ο Τσάντ Προύιτ, σημείωσε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κερδίσει, βγάζοντας όμως ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ξέρουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο Πανελευσινιακός έχει δυνατή έδρα, προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, όμως για μας κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι σημαντικό. Είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη στην αναμέτρηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…