Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Νίκη… αυτοπεποίθησης”

“Νίκη… αυτοπεποίθησης”

langford keith layup

langford-keith-layup

Εκπληκτική ανατροπή πραγματοποίησε η Αρμάνι Μιλάνο στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές. Το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι, με φοβερή αντεπίθεση στο τέταρτο δεκάλεπτο, πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης του δεύτερου ομίλου της Ευρωλίγκας, επικρατώντας των Τούρκων με 77-73. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ιταλός τεχνικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνεισφορά του Νίκολο Μέλι στο παιχνίδι, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ τόνισε ότι η ομάδα του παίρνει αυτοπεποίθηση από τέτοιες μεγάλες νίκες.

“Σε κάποιες στιγμές κάναμε δύσκολη τη ζωή μας, όμως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μέλι να κάνει καλό παιχνίδι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Με τον Μέλι ήμασταν καλύτεροι. Το κοινό μας ήταν κοντά μας και μας βοήθησε πάρα πολύ. Τους περιμένουμε και στην αναμέτρηση με τη Ρέτζιο Εμίλια για το πρωτάθλημα” ήταν τα λόγια του Λούκα Μπάνκι, με το Κιθ Λάνγκφορντ να προσθέτει:

“Κάτι άλλαξε στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα, δεν φοβόμασταν μη χάσουμε το παιχνίδι, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και φτιάξαμε την αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό να περάσουμε στο Top-16. Είναι μία νίκη που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…