Κεντρική Διεθνή Νέα ατυχία για Βασιλόπουλο!

Νέα ατυχία για Βασιλόπουλο!

vasilopoulos

vasilopoulos

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ο 29χρονος φόργουορντ που από το καλοκαίρι ανήκει στο δυναμικό της ισπανικής Βαγιαδολίδ, είχε… ραντεβού μαζί της για πολλοστή φορά στην καριέρα του, καθώς στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής της ACB με την Μανρέσα “γύρισε” το γόνατό του.

Το ίδιο στο οποίο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης χιαστού στις ΗΠΑ, πρόβλημα που απεκόμισε απ’ όταν ήταν παίκτης του Ολυμπιακού. Αρχικά και μετά τις πρώτες εξετάσεις ο νέος τραυματισμός δεν φάνηκε να είναι τόσο σοβαρός, όμως το γόνατο του παίκτη πρηζόταν συνέχεια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προπονηθεί.

Λίγες μέρες αφότου είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και ξεκινούσε ουσιαστικά μία νέα καριέρα, ο Βασιλόπουλος αντιμετώπιζει νέο πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-basket.gr, o πρώην διεθνής “άσος” επέστρεψε στην Ελλάδα για να πάρει την γνώμη των δικών του γιατρών. Η διάγνωση κάνει λόγο για νέο πρόβλημα στον χιαστό, αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν αυτό λύνεται μόνο με νέα χειρουργική επέμβαση ή απλή θεραπεία και ενδυνάμωση.

Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης όπως είναι φυσιολογικό είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, την ώρα που οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ζήτησε από την διοίκηση της Βαγιαδολίδ να τερματίσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει, αφού θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι με αυτή τη νέα του περιπέτεια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…