Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπαμπανικολός για το… κλειστό!

Μπαμπανικολός για το… κλειστό!

mpampanikolos christina

mpampanikolos-christina

Πριν από αρκετό καιρό το θέμα της “Μπριτάνια” είχε συζητηθεί και επίσημα σε σύσκεψη μεταξύ των μελών της “Δικέφαλος Α.Ε.“, παρόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο λόγος ; Το ενδεχόμενο να κτιστεί στον χώρο όπου βρίσκεται το παλαιό εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας της Νέας Φιλαδέλφειας το νέο κλειστό της ΑΕΚ. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι δύσκολα (εκεί τουλάχιστον) θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Πάντως, με δεδομένο ότι το ποδοσφαιρικό γήπεδο βρίσκεται “στα σκαριά” χάρη στην αποτελεσματικότητα και δυναμική του δαιμόνιου “Τίγρη“, είναι βέβαιο, ότι θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το κλειστό. Καμία έκπληξη, λοιπόν, που ο πρώην άσσος της ΑΕΚ και τετράκις πρωταθλητής , Νίκος Μπαμπανικολός, κατέθεσε την άποψη του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο κ. Μπαμπανικολός έγραψε: “Είναι γνωστό ότι το παλιό εργοστάσιο της Μπριτάνια, ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς, (Σάλλας), ελπίζουμε μία καπνοδόχος του εργοστασίου που έχει κριθεί διατηρητέα να μην μας εμποδίσει για την κατασκευή του γηπέδου μας, που βέβαια θα πρέπει να πάρει το όνομα του Γιώργου Αμερικάνου“.

Γεγονός είναι και τούτο και αφορά σε πρόσφατη δέσμευση (μέσω συνέντευξης στην Τηλεόραση της ΟΠΑΠ Α.Ε.) του προέδρου της ΑΕΚ, Κωνσταντίνου Κοτσάτου. Η ανέγερση κλειστού, όπως και η “βάπτισή” του σε “Γεώργιος Αμερικάνος“, αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση. Και δεν είναι η μόνη βέβαια. Ο πήχυς έχει ανέβει ψηλά προ πολλού…

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…