Μονόδρομος η νίκη

smith kolossos rethymno

smith-kolossos-rethymno

Η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (16/11, 16:00), πλησιάζει στο τέλος της. Ο νεοαποκτηθέντας, Νέστορας Κόμματος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την Ροδίτικη φανέλα, κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Βασίλης Φραγκιάς δουλεύει πάρα πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας, καθώς όπως είναι εύκολα αντιληπτό οι παίκτες του μετά τις συνεχόμενες ήττες δεν περνούν και την καλύτερη φάση της καριέρας τους.

Στα αγωνιστικά ο έμπειρος κόουτς θα ξέρει την τελευταία στιγμή, τον βαθμό ετοιμότητας του Τσαντ Προύιτ, καθώς ο Αμερικανός δεν έχει κάνει καμία προπόνηση, μετά τον τραυματισμό του (τέσσερα ράμματα στην μύτη μετά από χτύπημα).

Η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, με επίσημη ανακοίνωση, έκανε γνωστό στους Ροδίτες φίλους της, ότι τα εισιτήρια θα βγουν στην κυκλοφορία το Σάββατο (16/11). Επίσης γνωστοποίησε τον τρόπο και τα σημεία προπώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τα Τρίκαλα (Σάββατο 16:00) θα διατίθενται δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (από τις 14:00) στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το “Βενετόκλειο“. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να δώσει το “παρών” και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στο κρίσιμο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…