Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μην υποτιμάμε τις νίκες”

“Μην υποτιμάμε τις νίκες”

bartzokas sef panathinaikos

bartzokas-sef-panathinaikos

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης:

“Ήταν ένα παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και πολύ έντονα συναισθήματα, αρκετά ψυχοφθόρο για τους πρωταγωνιστές, αλλά απολαυστικό για τους θεατές και ειδικά για τους φιλάθλους μας. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά από αυτό το ματς. Θετικό ήταν ότι κυνηγήσαμε το ματς ως το τέλος και η επιμονή και ο χαρακτήρας των παικτών μάς έδωσαν τη νίκη”

“Στα αρνητικά ήταν ότι προσεγγίσαμε λάθος το ματς, θέλαμε να κερδίσουμε γρήγορα το ματς και βιαζόμασταν, ενώ έπρεπε να έχουμε υπομονή σε επίθεση και άμυνα. Πετάξαμε το πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε πολλά χαμένα ριμπάουντ. Επίσης ναι μεν έπαιζε ζώνη σχεδόν σε όλο το ματς η αντίπαλος, αλλά εμείς είχαμε περισσότερα τρίποντα παρά δίποντα, αν και είχαμε πολύ υψηλό ποσοστό στα δίποντα”, υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε:

“Είναι ασέβεια να παραπονιέσαι μετά από νίκη. Τη νίκη ποτέ δεν πρέπει να την υποτιμάς. Είναι ένα παιχνίδι για εξαγωγή συμπερασμάτων. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με πέντε νίκες, αλλά κανένα ματς δεν είναι εύκολο και οι αντίπαλοί μας παίζουν χωρίς πίεση. Αν σε βρουν χαλαρό, όπως εμείς στο πρώτο ημίχρονο, μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους φιλάθλους μας για τη συμπαράσταση ως το τέλος. Εμείς έχουμε πολλά να δούμε στο βίντεο”.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του δεν υποτίμησαν την Ζιελόνα Γκόρα: “Δεν υποτιμήσαμε τη Ζιέλονα Γκόρα. Μπορείτε να ρωτήσετε τους παίκτες. Είναι μια ομάδα που κέρδισε εύκολα τη Σιένα κι έχασε δύσκολα από τη Γαλατάσαραϊ. Κυνήγησαν το ματς μέχρι τέλους και τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έχασαν το ματς από συγκυρία. Δεν μπορούμε να πάμε αήττητοι ως το τέλος. Αυτό που φάνηκε σήμερα είναι ότι ίσως έχουμε κουραστεί να κερδίζουμε, αν με καταλαβαίνετε τι εννοώ, γιατί θεωρούμε ότι θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…