Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Με όπλο… τον κόσμο”

“Με όπλο… τον κόσμο”

radonjic dejan

radonjic-dejan

Το πρόγραμμα του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας φαίνεται πως περιλαμβάνει αναμετρήσεις – τελικούς για τις ομάδες που θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους, ώστε να πάρουν μία από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση. Ένας από αυτούς τους τελικούς θα διεξαχθεί απόψε (20:00) στη Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο προπονητής των Σέρβων, Ντέγιαν Ράντονιτς, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη, έχοντας ως μεγάλο όπλο της τη στήριξη του κόσμου.

“Σεβόμαστε τη Μακάμπι πολύ, επειδή είναι μια ισχυρή ομάδα, με καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Ακριβώς όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στοχεύει να φτάσει στην κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει και γι ‘αυτό είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να μειώσουμε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα και για αυτό η άμυνα μας θα πρέπει να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο” δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, για να συνεχίσει, συμπληρώνοντας:

“Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του παιχνιδιού. Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν σε θέση να σταματήσουμε το τρίποντο τους και αυτή τη φορά θα πρέπει να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση στα γκαρντ τους. Οι πιθανότητές μας για το Top 16 είναι μικρές, αλλά εμείς πάμε για να παλέψουμε από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα ελπίδες. Θα στηριχθούμε για άλλη μια φορά στην υποστήριξη των φιλάθλων μας, και ελπίζω ότι θα γεμίσουν την αρένα και θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…