Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Με την πλάτη… στον τοίχο

Με την πλάτη… στον τοίχο

pappas panathinaikos lietuvos

pappas-panathinaikos-lietuvos

Τα φώτα στραμμένα στο ΟΑΚΑ…
Μετά τη νέα ήττα που γνώρισε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη υποδέχεται τη Λιέτουβος Ρίτας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τη νίκη να αποτελεί πλέον μονόδρομο καθώς σε ενδεχόμενο νέας απώλειας, οι πράσινοι μπαίνουν σε μπελάδες σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, την Πέμπτη (21/11) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Ναντέρ με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Από την πλευρά της, η Γαλατασαράι του Εργκίν Αταμάν, μετά τη μεγάλη νίκη σε βάρος της Μπάγερν Μονάχου, φιλοδοξεί να υπερκεράσει το εμπόδιο και της Σιένα, η οποία μπήκε ξανά σε τροχιά πρόκρισης μετά το μεγάλο διπλό απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Για τον ίδιο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και η Ζιελόνα Γκόρα αποτελεί τον ιδανικότερο αντίπαλο για να το πράξει.

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι του τέταρτου ομίλου, η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί τη Λαμποράλ Κούτσα, με τους Βάσκους να μην έχουν άλλα περιθώρια απωλειών. Ενδεχόμενη νέα ήττα για τους Ισπανούς μπορεί να τους οδηγήσει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Στην τελευταία αναμέτρηση της αυριανής μέρας, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην καυτή Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου με αντίπαλο την Παρτιζάν.

Την Παρασκευή (22/11) η Λοκομοτίβ Κούμπαν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες.

Η Ουνικάχα Μάλαγα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, με το κίνητρο να γέρνει την πλάστιγγα προς τη μεριά των Ισπανών, οι οποίοι θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Το απόλυτο στις νίκες επιθυμεί να διατηρήσει και αυτή την αγωνιστική η Φενέρμπαχτσε. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να περάσει ένα εύκολο έργο, αντιμέτωπο με τη Μπουντιβέλνικ, η οποία χάνεται μακριά από την έδρα της.

Σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί και στην Γαλλία, εκεί όπου η Στρασμπούρ υποδέχεται τη Μπάμπεργκ σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι Γερμανοί με νίκη διατηρούνται ζωντανοί στο κυνήγι της τέταρτης θέσης που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Για τον ίδιο όμιλο, μεγάλο παιχνίδι θα γίνει στην Ιταλία, εκεί όπου η Αρμάνι Μιλάνο θα υποδεχθεί της Αναντόλου Εφές στο ντέρμπι της ημέρας. Τέλος το δεύτερο όμιλο συμπληρώνει η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου
(18:00) ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ναντέρ
(20:30) Γαλατασαράι – Σιένα
(21:15) Μπάγερν Μονάχου – Ζιελόνα Γκόρα
(21:30) Παναθηναϊκός – Λιέτουβος Ρίτας
(21:45) Παρτιζάν – Μπαρτσελόνα
(21:45) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Λαμποράλ Κούτσα

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου
(18:00) Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ερυθρός Αστέρας
(20:00) Ουνικάχα Μάλαγα – Ολυμπιακός
(20:00) Φενέρμπαχτσε – Μπουντιβέλνικ
(21:15) Στρασμπούρ – Μπάμπεργκ
(21:45) Αρμάνι Μιλάνο – Αναντόλου Έφες
(21:45) Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Κάουνας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…